MyBB Central

Full Version: TabbedMenu, bug wtf .
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Hello,
I'll try to explain as clearly as possible my problem with TabbedMenu, I'm French and I use google translation which is not always accurate.

So I configured TabbedMenu as requested in the Readme.

I had no problems, I could create my sections perfectly but suddenly without knowing why or how it all bug.

Infact, the problem is that the group "member" sees constantly in all the tabs and categories Relaxation Admin group the elite category. It's like this for all groups. He saw all the categories in their ranks.

How? Is this in all tabs ... I reinstall TabbedMenu but this always without success ..

What to do ..

Thank you in advance for your help.
Up ! Smile It's very important..
Can you please explain with a link/screenshot?
Yes, this :

http: //prntscr.com/39gmvm
http: //prntscr.com/39gp0m
http: //prntscr.com/39gp3n
http: //prntscr.com/39gp58
http: //prntscr.com/39gp68

All sections are broken ..
(Apr 12, 2014, 07:35 PM)swan524 Wrote: [ -> ]Yes, this :

http: //prntscr.com/39gmvm
http: //prntscr.com/39gp0m
http: //prntscr.com/39gp3n
http: //prntscr.com/39gp58
http: //prntscr.com/39gp68

All sections are broken ..

Do these sections have some pre-requisites? Such as: being in vip group?

If thats the case it's not allowed.
Yes, I have seen this problem in another post so I tried this. I removed the permissions and have discounts. Only no change.
Now seeing that nothing moves despite the trials I tried to delete the section that appeared but there is nothing. As soon as I recreated it is bugged. I will continue testing in cete optical level names and other particulars of style.
(Apr 13, 2014, 06:47 AM)swan524 Wrote: [ -> ]Yes, I have seen this problem in another post so I tried this. I removed the permissions and have discounts. Only no change.
Now seeing that nothing moves despite the trials I tried to delete the section that appeared but there is nothing. As soon as I recreated it is bugged. I will continue testing in cete optical level names and other particulars of style.
Could you test this with a second theme? Or try uninstalling tabbedmenu, and reinstalling it. Make sure its the latest version! Otherwise there is alternate one caled mytabs which is a free solution.
You aren't a subscriber, so you obviously pirated this plugin.
Maybe buying the plugin would help fix your issues?

That's what I recommend.
(Apr 13, 2014, 09:13 AM)MrNova Wrote: [ -> ]You aren't a subscriber, so you obviously pirated this plugin.
Maybe buying the plugin would help fix your issues?

That's what I recommend.

Yea that was my first response when I replied to him. I was like wait hes not a subscriber. I didn't want to sound harsh or anything so I didn't bring it up.

But if he can't purchase this he can use: Mytabs its free.
(Apr 13, 2014, 11:55 AM)Ace700 Wrote: [ -> ]
(Apr 13, 2014, 09:13 AM)MrNova Wrote: [ -> ]You aren't a subscriber, so you obviously pirated this plugin.
Maybe buying the plugin would help fix your issues?

That's what I recommend.

Yea that was my first response when I replied to him. I was like wait hes not a subscriber. I didn't want to sound harsh or anything so I didn't bring it up.

But if he can't purchase this he can use: Mytabs its free.

Yes, but MyTabs is horrible compared to Tabbed Menus Smile
It IS what I originally started off with though Tongue
Pages: 1 2