MyBB Central

Full Version: [r4] Additional Group Images; Postbit && Profile
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
MyBB Version: MyBB 1.4
New Settings: 1 [ Posting Group ]
New Templates: 0
DB Changes: 0
File Changes: 0
Files: 1
  • ./inc/plugins/agi.php
Images: 0
Install:
  • Upload ./inc/plugins/agi.php into your ./inc/plugins/ folder
  • Go to your PluginManager and Activate the "Additional Group Images" Plugin.

Settings:
  • Show The Additional GroupImages Of a User In The Postbit && Profile?

What:
* Displays all the additional groupimages in the user's post and profile

Note:
Originally Made For 1.2.* By Zaher1988; His Copyright Remains

Update:
Deactivate 1.2.* version; Upload 1.4 version && activate.
I bet you were thinking of me when you did this plugin ;P

anyway just wanted to report a small bug,
[attachment=722]
That depends on postbit/theme; i can't include everything.

Open agi.php

Find && Replace
Code:
{$sep} with <br />
how can you also have it on personal messages space too.
also, i have three icons, there is a little space between 1st and 2nd group image, but no space between 2nd and third group image. is there a way to fix it.
Screen ?
Can you reupload the file and see if that works ?
It all depends on your postbit style; hor. or ver.
i have horizontal postbit style. its same problem in the profile page.
Post a screenshot then ... all those fucking themes ...
same thing, or similar to abhisheksaini's. i use the standart theme with classic style. the space is not the big problem, and its only in the postbit. in profiles everything is ok

[attachment=778]
This is what i got > [attachment=779]
What browser are you using?
firefox, i tested it with internetexplorer and opera the error ocurs only in ff
Pages: 1 2 3 4 5 6 7