MyBB Central

Full Version: Tab plugin problem
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hello,
some of my members have problem's with the tab's on my forum i.e they don't work...
So i want to set up a subdomain http://www.FORUM.myforumsite.org/ so the forum subdomain is the same as the forum just with out the tab's...
And i'd want all the post's on one forum posted onto the other....
Hope you get where i'm going RolleyesRolleyes
I think you should clone the database...
This is really complex, I think you need to edit the whole concept of database of MyBB and make it dual database.....
(Feb 17, 2010, 05:27 AM)88power88 Wrote: [ -> ]Hello,
some of my members have problem's with the tab's on my forum i.e they don't work...
So i want to set up a subdomain http://www.FORUM.myforumsite.org/ so the forum subdomain is the same as the forum just with out the tab's...
And i'd want all the post's on one forum posted onto the other....
Hope you get where i'm going RolleyesRolleyes
Well at the moment i post this your site is down....cannot see what the problem
(Feb 17, 2010, 07:06 AM)rohithvsn Wrote: [ -> ]I think you should clone the database...
This is really complex, I think you need to edit the whole concept of database of MyBB and make it dual database.....

You're wrong... it's really easy...
Just must set some options (like url, url caché, and others), and you will get to have it working fine.
I think there was a tutorial in http://www.mybboard.net
So look for it
oh!..I never knew about that I thought it cannot be done without dual DB!!!
Oh wait... i thought that you wanted it was to transfer from http://yourdomain.com to http://forum.yourdomain.com...
Anyway, I think you could do it. Maybe you need some days but you could get it.
First, you should make a copy of your forum, and upload it into the new directory. Then, upload the db and then, just delete that you dont want... but It wouldn't be possible to post in both at the same time.
But, exactly, what is that you want to do?
Maybe there's another answer for that Wink
ahh i think i just thought of the solotion as i read this post *fingers crossed*
(Feb 17, 2010, 08:16 AM)itsmie Wrote: [ -> ]
(Feb 17, 2010, 05:27 AM)88power88 Wrote: [ -> ]Hello,
some of my members have problem's with the tab's on my forum i.e they don't work...
So i want to set up a subdomain http://www.FORUM.myforumsite.org/ so the forum subdomain is the same as the forum just with out the tab's...
And i'd want all the post's on one forum posted onto the other....
Hope you get where i'm going RolleyesRolleyes
Well at the moment i post this your site is down....cannot see what the problem


lol read the url xD
Thats not my site url