MyBB Central

Full Version: google does not recognize the sitemap
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hello, i created the sitemap throw Google seo script, the sitemap has been created correctly by the script but when i submit it to the google webmaster tools, google split it in 3 parts:
sitemap_forums_1.xml
sitemap_profiles_1.xml
sitemap_threads_1.xml

The second and the third files are well recognized (green status) but the first (sitemap_forums_1.xml) retreive errors, as i understand it's a date problem, there are files which results lastmod in dates 1969-12-31.
Please check by yourself:
xxx.onlinecasinoselite.com/forums/sitemap_forums_1.xml
(Sep 18, 2010, 07:58 AM)lunaraurora Wrote: [ -> ]Hello, i created the sitemap throw Google seo script, the sitemap has been created correctly by the script but when i submit it to the google webmaster tools, google split it in 3 parts:
sitemap_forums_1.xml
sitemap_profiles_1.xml
sitemap_threads_1.xml

The second and the third files are well recognized (green status) but the first (sitemap_forums_1.xml) retreive errors, as i understand it's a date problem, there are files which results lastmod in dates 1969-12-31.
Please check by yourself:
xxx.onlinecasinoselite.com/forums/sitemap_forums_1.xml

I've manually changed the dates and it's ok now, but if i have to do it every times that i submit the sitemap it's a problem.
i am having the same sort of problems, the forum is running since 2006, just converted it to MyBB from phpBB

and the sitemap does the same thing for me. Google is not taking up the forums for indexing now, only errors in the logbooks Sad
often,it is ourselves problems,not google fault.