MyBB Central

Full Version: My Awards for 1.6
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
I'm just wondering has anyone used My Awards 1.3 for MyBB 1.6? I'm willing to buy a subscription to get it, but I don't want to spend my money if I find out that I can't get it to work.
yes it works fine
So you just installed it? No modding of the files?
Nope, works right from the download Big Grin
Even though its a 1.4 plugin, Labrocca has already made it directly usable by any newer version of mybb.
I have a problem where the awards do not show up after upgrading to MyBB 1.6.4. All of the awards are in place in the Admin CP, in the the DB, and the templates have the proper code inserted; but awards won't display.
  • In member_profile, the Award count says 0
  • In the post, the awards don't display or appear in any way
This is the same problem as reported here: http://www.mybbcentral.com/thread-1782-p...l#pid37445

Does anyone have an idea about this?
Thanks guys

And does anyone else have Monaco's problem?
craigsnedeker, that problem is with 1.6.4 which was released a few days ago. The My Awards work fine on 1.6.3!

I haven't upgraded my board yet, because there are core modifications in the templates of MyBB. You can read on their site more. Most of the plugin authors will need to update their plugins Smile
It's working fine with 1.6.4. I'm using it at SupportForums.net.

http://www.supportforums.net/member.php?...le&uid=880

I made no changes.

You likely need to change your member_profile template.
i upgraded to 1.6.4 from 1.6.3 and its working fine for me?
It does not work for me since the 1.6.4 upgrade.
(Jul 29, 2011, 02:15 PM)labrocca Wrote: [ -> ]It's working fine with 1.6.4. I'm using it at SupportForums.net.

http://www.supportforums.net/member.php?...le&uid=880

I made no changes.

You likely need to change your member_profile template.

To be sure: The member_profile template needs this: {$myawards} correct? I've always had that tag, and still do. Still no go in 1.6.4

I don't get any errors, the awards just don't appear. They still exist in the adminCP and database.

From the profile page: [Image: FgVIM.png]

If I click on "details" in image above, I see the awards listed for a user, but the count remains at zero.

Also, the postbit_author_user template doesn't show the awards. Again, the template tags are in place and have not changed. It generates <!-- AWARDS --> at each post.

Pages: 1 2