MyBB Central

Full Version: MYPS Upgrade?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Jesse,

Is there anyway you could possibly make it compatible with the new MyBB. I really want to try it out on my forum.

Regards,
Shark
I believe MyPS is a compatible plugin.

Just edit the plugin file to say 1* instead of 14*
(Oct 29, 2011, 01:20 AM)F4T4L 3RR0R Wrote: [ -> ]I believe MyPS is a compatible plugin.

Just edit the plugin file to say 1* instead of 14*

Sadly I don't really understand what you mean. When I downloaded it, it said 1.3.

Thanks,
Shark
There was never really a formal MyBB 1.3. So that's most likely the plugin version.

Send me the link to the thread where you are seeing this.
http://www.mybbcentral.com/thread-2059.html

I was trying to use that. Also offtopic but my Ficons is glitching. It says "error with ficon".

Thanks for all your help!
(Oct 29, 2011, 12:45 PM)Shark Wrote: [ -> ]http://www.mybbcentral.com/thread-2059.html

I was trying to use that. Also offtopic but my Ficons is glitching. It says "error with ficon".

Thanks for all your help!

Yeah, 1.3 is just the version of MyPS.

I've edited the compatibility for you in the linked file.

Upload this to inc/plugins/

http://www.mediafire.com/?ctxw6f1f6cddnr9
(Oct 29, 2011, 04:15 PM)F4T4L 3RR0R Wrote: [ -> ]
(Oct 29, 2011, 12:45 PM)Shark Wrote: [ -> ]http://www.mybbcentral.com/thread-2059.html

I was trying to use that. Also offtopic but my Ficons is glitching. It says "error with ficon".

Thanks for all your help!

Yeah, 1.3 is just the version of MyPS.

I've edited the compatibility for you in the linked file.

Upload this to inc/plugins/

http://www.mediafire.com/?ctxw6f1f6cddnr9
Alright thank you. Now would you be able to help me with F-Icons by any chance.
Sadly it isn't working. I am not sure what I am doing wrong.
What exactly isn't working?

I don't use FIcons, so I'm not familiar with it.

Try this: http://www.mybbcentral.com/thread-7458.h...ght=ficons

(Oct 30, 2011, 06:27 PM)F4T4L 3RR0R Wrote: [ -> ]What exactly isn't working?

I don't use FIcons, so I'm not familiar with it.

Try this: http://www.mybbcentral.com/thread-7458.h...ght=ficons

Well it's not showing up in my ACP Plugins area to activate it. I added that inc/plugins file you gave me and installed the other files in their proper area.
Pages: 1 2