MyBB Central

Full Version: Tabbed menu thing
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi, I just installed the tabbed menu plugin to my Canadian forum since I understand it's 1.6 compatible after following the troubleshooting guides (didn't work off the bat). I was wondering if my first default TAB can be the whole forum itself, I wouldn't like to trim anything from the first sight, I want to add tabs for filtering purpose only (convenience). Is this possible?
(Dec 17, 2011, 03:03 PM)xerotic Wrote: [ -> ]Only one category can be attached to a tab, so you cannot have all forum areas in one tab and then have them again in another.
Multiple catergories can be added to a single tab but each tab must have at least one catergory. And each catergory can only be used once.

I dont know of any plugin that allows you to use the tabs as a filter, sorry.
(Dec 17, 2011, 05:57 PM)BleepyEvans Wrote: [ -> ]
(Dec 17, 2011, 03:03 PM)xerotic Wrote: [ -> ]Only one category can be attached to a tab, so you cannot have all forum areas in one tab and then have them again in another.
Multiple catergories can be added to a single tab but each tab must have at least one catergory. And each catergory can only be used once.

I dont know of any plugin that allows you to use the tabs as a filter, sorry.

Ah, that is what I was getting at, just worded it wrong. Thanks.
Yer I know, just didnt liviuz and other members to get confused Tongue
Thank you both for your answers, that means that tabbed menus can only split a forum in chunks that can't intersect, right? Is there any workaround leaving my frontpage intact while using tabs for some of the categories I select?