MyBB Central

Full Version: Tab Problem
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Some reason the tabs randomly stopped selecting today. The first tab just stays highlighted. Can anyone help me out with this?

http://rskingdom.com/

Thanks
Not sure what you need help with as it's working for me. Maybe a caching issue, clear your browser cache Smile
The tabs are selecting fine for you?
Looks like you might not have assigned all catergories to a tab.
Have you upgraded to the latest version of Tabbed Menu?
(Jan 23, 2012, 12:41 AM)pompano Wrote: [ -> ]The tabs are selecting fine for you?

Yep, and they still are, I just tested again right now.
And have you followed the troubleshooting steps in the sticky in this section?
Yes I have, the problem is that they are not selecting. I have tried clearing my cache checked trouble shooting steps. I have had tabs for about 5 months now. They just randomly stopped working.
Seem to be working but I see your index has a ton of validation errors. You should fix them all.
http://validator.w3.org/check#
Works fine for me no issues on my android might be your pc.
(Jan 23, 2012, 09:58 PM)labrocca Wrote: [ -> ]Seem to be working but I see your index has a ton of validation errors. You should fix them all.
http://validator.w3.org/check#

Yeah, I have been lazy.. lol

I do need to fix them but I have been dealing with hosting issues and site errors.

Thanks though, I will get round to fixing them.


I guess I will test the tabs more at some point if they are working for you guys. Thanks for the help everyone!
Pages: 1 2