MyBB Central
My Awards 1.3 - Printable Version

+- MyBB Central (http://www.mybbcentral.com)
+-- Forum: Archives (http://www.mybbcentral.com/forum-33.html)
+--- Forum: Mybb 1.4x Series Topics (http://www.mybbcentral.com/forum-26.html)
+---- Forum: Mybb 1.4x Plugins and Hacks (http://www.mybbcentral.com/forum-27.html)
+---- Thread: My Awards 1.3 (/thread-1782.html)



RE: My Awards 1.3 - AuToGrApHzZz - Mar 10, 2010

Haha first plugin on my website!!!!!!


Thanks man worth buying a subscription on this site.
Ummm One question how do i add new awards and how do i award people? There is no button. Might be cuz i need my webadmin to get on and fix this jacked up theme.

EDIT: Im retarded.


RE: My Awards 1.3 - caygri - Mar 12, 2010

my user cant see award, how to know the system?


RE: My Awards 1.3 - Mark Topper - Mar 12, 2010

How do I upgrade MyBB from version 1.4.11?
Srry.. Noob..


RE: My Awards 1.3 - labrocca - Mar 12, 2010

MyBB is 1.4.11 now.

Quote:my user cant see award, how to know the system?

Have you created or given any awards yet?

http://farmville-italia.com/myawards.php

Appears not. Create some in admincp.


RE: My Awards 1.3 - caygri - Mar 13, 2010

Yes, I create award. But how to sincronize.
Example. Who partecipe in a contest and the award not appear


RE: My Awards 1.3 - labrocca - Mar 13, 2010

You have no awards. Create them in admincp. You also assign awards from admincp. It's all in the awards section of admin.


RE: My Awards 1.3 - caygri - Mar 13, 2010

but i create this!


RE: My Awards 1.3 - labrocca - Mar 13, 2010

But you did not.

http://farmville-italia.com/myawards.php

Look again in admincp.


RE: My Awards 1.3 - D-X69 - Mar 17, 2010

How's it possible to make the awards show on postbit in this format:-

Quote:Awards: 1 [Details]

By showing the number of awards and linking to the awards page, instead of showing the awards, because I have too many awards, so I think it'll be using up too much postbit space. Thanks


RE: My Awards 1.3 - labrocca - Mar 17, 2010

In the future use support threads.

Change this line in the plugin file:

Code:
    while($results = $db->fetch_array($query))
    {
        $awards .= "<a href=\"myawards.php?awid=".$results['awid']."\"><img src=\"uploads/awards/".$results['awimg']."\" border=\"0\" alt=\"".$results['awname']."\" title=\"".$results['awname']."\" /></a>";

    }


To this:
Code:
        $awards .= "Awards: ".$post['awards']."<a href=\"myawards.php?uid=".$post['uid']."\">[Details]</a>";

Test it.