MyBB Central
Ajax Shoutbox problem - Printable Version

+- MyBB Central (http://www.mybbcentral.com)
+-- Forum: Archives (http://www.mybbcentral.com/forum-33.html)
+--- Forum: Mybb 1.2x Series Topics (http://www.mybbcentral.com/forum-4.html)
+---- Forum: Mybb 1.2x Plugins and Hacks (http://www.mybbcentral.com/forum-9.html)
+---- Thread: Ajax Shoutbox problem (/thread-244.html)



Ajax Shoutbox problem - carra23 - May 13, 2007

I have installed this shoutbox;
http://spicefuse.com/spicefuse-ajax-shoutbox-beta-for-mybb-t-69.html

But it doesn't seem to work.
I have followed the above thread but nothing seems to work.


It just says "loading", any ideas why?
http://www.rafasredmen.info/forum/index.php


RE: Ajax Shoutbox problem - GMROCKS - May 15, 2007

From the site this mod is stored at:
Quote:go to ACP -> under settings, Click Change -> click SpiceFuse Shoutbox -> and save it without changing anything. That should fix it.



RE: Ajax Shoutbox problem - LeX- - May 15, 2007

GMROCKS Wrote:From the site this mod is stored at:
Quote:go to ACP -> under settings, Click Change -> click SpiceFuse Shoutbox -> and save it without changing anything. That should fix it.

Some "plugin-authors" aren't aware of the "rebuild_settings" functions.


RE: Ajax Shoutbox problem - sinosleep - May 19, 2007

I was having a similar problem. Thanks.


RE: Ajax Shoutbox problem - xxbladexx - Sep 14, 2007

With me shoutbox one does not indicate


RE: Ajax Shoutbox problem - incadudeF - Sep 24, 2007

did you edit the headerinclude template on each theme?


RE: Ajax Shoutbox problem - An_ant - Oct 12, 2007

Any idea for UTF-8,show in English only,see attachment.


RE: Ajax Shoutbox problem - PhiHDN - Dec 09, 2008

When i type a utf-8 language, it appear "?". How to fix it?