MyBB Central
Ficons v3.0 (forum icons) - Printable Version

+- MyBB Central (http://www.mybbcentral.com)
+-- Forum: Mybb 1.6x Series Topics (http://www.mybbcentral.com/forum-34.html)
+--- Forum: Mybb 1.6x Official Central Plugins and Hacks (http://www.mybbcentral.com/forum-35.html)
+--- Thread: Ficons v3.0 (forum icons) (/thread-7629.html)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16


RE: Ficons v3.0 (forum icons) - Oliver Evans - Feb 01, 2012

can you translate the error for us.
Looks like a CHMod issue anyway


RE: Ficons v3.0 (forum icons) - Nab - Feb 04, 2012

Thanks for this, currently using it on my forum. Smile


RE: Ficons v3.0 (forum icons) - Link0207 - Feb 05, 2012

This thing works great.


RE: Ficons v3.0 (forum icons) - Good Mood Dude - Feb 09, 2012

Thanks a bunch man Smile


RE: Ficons v3.0 (forum icons) - pompano - Feb 24, 2012

Is it possible to add a function where you can remove and the icons via the Admincp?


RE: Ficons v3.0 (forum icons) - labrocca - Feb 24, 2012

Currently no but you can upload a 1x1 empty pixel to overwrite it.


RE: Ficons v3.0 (forum icons) - saintsinner - Feb 29, 2012

When I deactivate this plugin, the forum acts weird. I don't want to use it anymore, but can't even get it removed.

What is the correct way to deactivate/uninstall/remove ficons for good?

Thanks!


RE: Ficons v3.0 (forum icons) - Aestus - Mar 10, 2012

Thank you for this. I will try installing it now ^_^


RE: Ficons v3.0 (forum icons) - Enri - Mar 10, 2012

(Feb 29, 2012, 08:30 AM)saintsinner Wrote: When I deactivate this plugin, the forum acts weird. I don't want to use it anymore, but can't even get it removed.

What is the correct way to deactivate/uninstall/remove ficons for good?

Thanks!

I have some problems too, and i need to reactivate it.

EDIT: ok, i solved the problem. You can try (like me) these steps: 1) Deactivate and uninstall the plugin. 2) Restore default template file with the dedicated option in the admin panel 3) Reinstall and reactivate the plugin. It worked for me. ^^


RE: Ficons v3.0 (forum icons) - saintsinner - Mar 10, 2012

(Mar 10, 2012, 07:20 PM)Enri Wrote: I have some problems too, and i need to reactivate it.

EDIT: ok, i solved the problem. You can try (like me) these steps: 1) Deactivate and uninstall the plugin. 2) Restore default template file with the dedicated option in the admin panel 3) Reinstall and reactivate the plugin. It worked for me. ^^

aite. thanks for that.