MyBB Central
Tabbed Menu v2.0.2 - Printable Version

+- MyBB Central (http://www.mybbcentral.com)
+-- Forum: Mybb 1.6x Series Topics (http://www.mybbcentral.com/forum-34.html)
+--- Forum: Mybb 1.6x Official Central Plugins and Hacks (http://www.mybbcentral.com/forum-35.html)
+--- Thread: Tabbed Menu v2.0.2 (/thread-7687.html)



RE: Tabbed Menu v2.0.2 - DOOM - May 29, 2012

This is simply an amazing plugin.


RE: Tabbed Menu v2.0.2 - Capito - May 30, 2012

document.getElementById(allrevids[i]).style.display=(associatedrevids.indexOf(","+allrevids[i]+",")!=-1)? "block" : "none"
Uncaught TypeError: Cannot read property 'style' of null (repeated 2 times)


Just now getting that error... Any suggestions?


RE: Tabbed Menu v2.0.2 - Panatkorn - May 31, 2012

This is a very good plugin Thanks alot


RE: Tabbed Menu v2.0.2 - aventura - Jun 04, 2012

Great plugin but for some reason whatever tab I select, visually the first tab is in the "selected state" while all the others are in the "non-selected" state.

Any ideas?

Thanks
Aventura


RE: Tabbed Menu v2.0.2 - Oliver Evans - Jun 04, 2012

Please see troubleshooting sticky in support section.


RE: Tabbed Menu v2.0.2 - aventura - Jun 04, 2012

(Jun 04, 2012, 04:15 PM)BleepyEvans Wrote: Please see troubleshooting sticky in support section.

My issue is not listed in that guide as far as I can see. Please see my site: http://forum.viper-network.co.uk to actually see what I mean - I may not have explained it correctly.

ALL the tabs function fine but graphically only the first one ever appears as "selected" even when another tab is actually selected. There are no forums not categorised into the tabs plugin

Thanks for any help to solve this
Aventura


RE: Tabbed Menu v2.0.2 - WallBB - Jun 05, 2012

(Jun 04, 2012, 05:19 PM)aventura Wrote:
(Jun 04, 2012, 04:15 PM)BleepyEvans Wrote: Please see troubleshooting sticky in support section.

My issue is not listed in that guide as far as I can see. Please see my site: http://forum.viper-network.co.uk to actually see what I mean - I may not have explained it correctly.

ALL the tabs function fine but graphically only the first one ever appears as "selected" even when another tab is actually selected. There are no forums not categorised into the tabs plugin

Thanks for any help to solve this
Aventura
It looks fine to me mate


RE: Tabbed Menu v2.0.2 - aventura - Jun 05, 2012

(Jun 05, 2012, 04:10 AM)Verilog Wrote:
(Jun 04, 2012, 05:19 PM)aventura Wrote:
(Jun 04, 2012, 04:15 PM)BleepyEvans Wrote: Please see troubleshooting sticky in support section.

My issue is not listed in that guide as far as I can see. Please see my site: http://forum.viper-network.co.uk to actually see what I mean - I may not have explained it correctly.

ALL the tabs function fine but graphically only the first one ever appears as "selected" even when another tab is actually selected. There are no forums not categorised into the tabs plugin

Thanks for any help to solve this
Aventura
It looks fine to me mate

Well if these two pictures show how its supposed to look then I guess there is not problem:

First tab:
[Image: 1sttab.png]
Second tab:
[Image: 2ndtab.png]

Aventura

--------------------
Changed the version of my apart theme (I.e. diff. colour) and problem still persists. Before installing the new theme I deactivated and uninstalled tabbed menu. Installed the theme, installed and activated tabbed menu and problem still persists. All file changes were successfully made. Any ideas as to what is going on?


RE: Tabbed Menu v2.0.2 - shinekwt - Jun 20, 2012

thanks for update


RE: Tabbed Menu v2.0.2 - gemmk1 - Jun 20, 2012

Thank you once again for a great modification