REGISTER or LOGIN to have the annoying ads removed.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[r] Thread Prefixes
#11
hi all, i was looking for such a plug

qst:
- where are the images i'm supposed to upload ? the archives dont contain any.

note:
- please note that you have to logout/relogin to the admin cp after activating the plugin,otherwise the options wont show :ß
#12
TStarGermany Wrote:hi all, i was looking for such a plug

qst:
- where are the images i'm supposed to upload ? the archives dont contain any.

note:
- please note that you have to logout/relogin to the admin cp after activating the plugin,otherwise the options wont show :ß

Hmz; gonna add them.

And just refresh your acp page, you don't need to logout ... it can be done with some jscript; autorefresh of the ACP-navigation when activating but i rather don't use it.

Edit: Packages Updated.
#13
thx a lot Smile
#14
Hmm...I just did the upgrade from version 2 to 3, but I don't see anything different on the edit page. I was supposed to delete the upgrade file afterwards, right?
#15
Yeah; that's just for adding a new var in your editpost template and creating a new column in your threads table.

Can you check your editpost template if it has {$twt_tags} in it ? Should be before {$posticons} .

Do note;
v2.0b worked like this : subject + prefix = new subject
v3.0 works like this : the prefix gets added to the subject when you view the page; the subject in the DB stays the same; differents from v2.0 .
So all threads created in v2.0 won't have a prefix selected in the dropdownbox when you edit the thread. If you do select one and edit it; it will have a double prefix =P
#16
Yeah, the {$twt_tags} is there, and I did notice that while editing the prefix is separate from the thread title...but I don't get the option of editing the tag...no dropdown box. Not on an old thread nor on a new test thread just created. Hmmm...maybe I should just deactivate and start over?
#17
You overwrote the plugin file too ?
#18
Yeah, and it does say it's version 3 in the ACP. I basically uploaded the upgrade file, activated that, uploaded the new plugin file and then deleted the upgrade file.
#19
Strange; and you've set prefixes that can be used in that forum ?
You have a temp. admin account ?
#20
hi

anyway i can have the tag/prefixes in a different color ? also more bolder than then normal thread name

thanks


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)