REGISTER or LOGIN to have the annoying ads removed.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem with posting on my forum
#1
So it's not much of a big problem but it does affect a load of members that have already joined my forum.

So my News & Announcement forum ID is 6 and when I click post thread then it goes to to this [/code] newthread.php?fid=9 [/code] Now there's no forum with such ID as 9. So that's obviously either a bug in the theme that I'm using or it's a MyBB fault. But I've tried looking around in the templates but I can't find anything that could solve the problem.

So What I want is that if I go for example to the suggestions thread to post a suggestion and I click make a new thread then it is able to actually make one on the right thread. Not that it goes to a forum ID that does exist or that it doesn't go to a other forum ID ( Even though it now stays on 6 ).
Reply
#2
Can you send a link to your forum so that I can check it out please.
I offer MyBB Support to all members of MyBBCentral.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Tab Menu Problem silverhawk 9 3,233 Jun 20, 2017, 02:21 PM
Last Post: karl020
  Problem with Inline Moderation! GBLTeam 3 3,234 Dec 14, 2016, 01:11 PM
Last Post: artmuz65
  [Solved]Smilies not showing when posting Riverthief 7 4,624 Nov 27, 2016, 09:48 AM
Last Post: next438
  Tabbed Menu Problem... Red™ 3 2,281 Nov 28, 2014, 12:11 PM
Last Post: seththal
  my ipn problem Punisher 1 1,112 Nov 12, 2013, 09:26 AM
Last Post: Poliwag

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)