REGISTER or LOGIN to have the annoying ads removed.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I really hope this helps. But I am having difficult in finding "$navbits[0]['url'] = $mybb->settings['bburl']."/index.php";"
ok got it, where it is Big Grin
BTW should I change it for archive too?


$archive_url = $mybb->settings['bburl']."/archive/index.php";
Ok nothing changed, nothing happened.
Here, try my tutorial:
Hope that helps.
Except you need to be registered to view that thread Infranight!
FTW Forum <-- Home of the DAMNED!
I have a weird thing that happens to my sigs. Its call moderation lol
I guess there is nothing about 301 redirection from index to root.
What link is not to root?

Show me what page it is...

Are you sure you saved the file?
No I talking about "Here, try my tutorial:
Hope that helps. "

There is nothing there.

However I followed the steps you said labrocca, but unfortunately nothing changed.

(Oct 10, 2008, 11:01 PM)damink Wrote: Except you need to be registered to view that thread Infranight!
Oh, sorry! Let me just show you what is in the tutorial then:
Here's an example I have:
PHP Code:
Redirect /board/longurl/download/crazyguy.php?=why 
I just don't get it.

Can you guide me on how to redirect from

Code: to
#19 worked...your breadcrumb on threads goes to root /. However your header image/logo you have not changed. That's inside the header template. That should do it. Where else is pointing to index.php?

As far as I know that's the only 2 places. I have changed this myself in the past. It's a poor SEO design to have to going to index.php instead of root.

btw..can you add your site to your profile so it's clickable from posts? I might have to make that mandatory since too often people don't post their forum to view the problem.
First of all thx for the reply Smile

Here is my header template

<div id="container">
        <a name="top" id="top"></a>    
        <div id="header">
            <div class="logo"><a href="{$mybb->settings['bburl']}/"><img src="{$theme['logo']}" alt="{$mybb->settings['bbname']}" title="{$mybb->settings['bbname']}" /></a></div>
        <div id="content">
                        <br />

I removed the index.php but still its showing. I removed from the global too. Not sure why its showing up.
Ok I guess it has something to do with the theme. With greennight theme the link seems fine.

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  .htaccess help Shekii1 4 1,442 Sep 12, 2012, 10:55 AM
Last Post: Shekii1
  Admin .htaccess x:Biohazard:x 1 1,221 May 16, 2010, 11:03 PM
Last Post: MyBBâ„¢
  .htaccess questions s9TeeN 5 2,276 Nov 05, 2009, 08:04 PM
Last Post: s9TeeN

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)