REGISTER or LOGIN to have the annoying ads removed.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anyone know how too...
#11
Kikkerkont Wrote:I tried making it but it doesn't seem to work.
I added <?php .. ?> to it, and edited it, but it doesn't work. Can you please give me the total code, the forum is on http://forum.spsource.net Smile thanks!

Code:
<?php
// START -- VARIABLES
$mybbdir = "http://forum.spsource.net";
$redirect = "../index.php";
// END -- VARIABLES
define('IN_MYBB', 1);
require_once $mybbdir."./global.php";

if($mybb->user['uid'] > 0)
{
    echo "Hey, ".$mybb->user['username']."<br>Thanks for logging in.";
}
else
{
    echo "<form action='$mybbdir/member.php' method='post'>";
    echo "Username: <input type='text' name='username' size='25' maxlength='30' /><br />";
    echo "Password: <input type='password' name='password' size='25' />";
    echo "<input type='hidden' name='action' value='do_login'>";
    echo "<input type='hidden' name='url' value='$redirect' />";
    echo "<input type='submit' class='submit' name='submit' value='Login' /></form><br>";
}
?>


Attached Files
.php   test.php (Size: 779 bytes / Downloads: 3)
Reply
#12
Hmm, tried it and still doesn't work. I get

Warning: require_once() [function.require-once]: URL file-access is disabled in the server configuration in /storage/mijndomein/users/057063/public/sites/www.spsource.net/index.php on line 54

Warning: require_once(http://forum.spsource.net/global.php) [function.require-once]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /storage/mijndomein/users/057063/public/sites/www.spsource.net/index.php on line 54

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'http://forum.spsource.net/global.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /storage/mijndomein/users/057063/public/sites/www.spsource.net/index.php on line 54
Reply
#13
Kikkerkont Wrote:Hmm, tried it and still doesn't work. I get

Warning: require_once() [function.require-once]: URL file-access is disabled in the server configuration in /storage/mijndomein/users/057063/public/sites/www.spsource.net/index.php on line 54

Warning: require_once(http://forum.spsource.net/global.php) [function.require-once]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /storage/mijndomein/users/057063/public/sites/www.spsource.net/index.php on line 54

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'http://forum.spsource.net/global.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /storage/mijndomein/users/057063/public/sites/www.spsource.net/index.php on line 54

Seems to be a problem with your server configuration ::

Code:
Warning: require_once() [function.require-once]: URL file-access is disabled in the server configuration in /storage/mijndomein/users/057063/public/sites/www.spsource.net/index.php on line 54

and that results in the "Fatal Error", he can't read the global.php
Reply
#14
Yeah, OK. Can this be fixed somehow?
Reply
#15
Kikkerkont Wrote:Yeah, OK. Can this be fixed somehow?

If you enable that URL file-access, it should be fixed. But how to do that, i don't know =P
Reply
#16
With the latest threads one, can this be used on a plain html page? Or only on a php page. Also is there any way of retriving your database login details because i forgot my password?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)