REGISTER or LOGIN to have the annoying ads removed.
Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[release] EvoGeneration
#11
There might be a problem in the theme. If you experience one please let me know. This may be just on my end.
[Image: tyler-allen.png]
#12
(Jan 01, 2010, 10:39 AM)Onyx Wrote: There might be a problem in the theme. If you experience one please let me know. This may be just on my end.

Yeah none of the images are showing up, aha.
I uploaded the black folder, and set it to default, but theres nothing showing up.
#13
I was hoping that was not going to happen. I fixed it. You can redownload the fixed theme in the zip file.

Sorry about that.
[Image: tyler-allen.png]
#14
(Jan 01, 2010, 10:57 AM)Onyx Wrote: I was hoping that was not going to happen. I fixed it. You can redownload the fixed theme in the zip file.

Sorry about that.

Alright I re-uploaded the theme.
Some of the images still arent showing up. I think its because the sites trying to grab something like black/toplinks/search.gif but im my directory its search.png.

http://softwarez.ws

And I unlocked the forums so you could see.
Theres a little blue bar underneath every forum category.
Can I get rid of this somehow?

Sorry for your troubles, but this may solve alot of problems in the future with others. Wink
#15
all the images for the header have been upload in a file called topnav. You can just rename it in your cpanel to toplinks.

Also i am looking at your forum. I do not see any blue bar.
[Image: tyler-allen.png]
#16
(Jan 01, 2010, 11:21 AM)Onyx Wrote: all the images for the header have been upload in a file called topnav. You can just rename it in your cpanel to toplinks.

Also i am looking at your forum. I do not see any blue bar.

Alright, I've fixed the problem with my header images.

But you can't see this on my forum?
[Image: problemev.jpg]
#17
No i dont see that. Maybe its your browser error or something. I used chrome, firefox, and IE8, works fine with them....i never saw this issue.
[Image: tyler-allen.png]
#18
(Jan 01, 2010, 11:39 AM)Onyx Wrote: No i dont see that. Maybe its your browser error or something. I used chrome, firefox, and IE8, works fine with them....i never saw this issue.

No biggie, I think I just fixed it.
Alright I think im good now, phew. Tongue

Just have to work on getting these Tabbed Menu's fixed, dont know whats wrong.

Overall a nice theme, will be using this as my default theme from now on Big Grin

Thank you.
#19
kool. If you need mybb help you can ask me on my forums.
[Image: tyler-allen.png]
#20
(Jan 01, 2010, 11:54 AM)Onyx Wrote: kool. If you need mybb help you can ask me on my forums.

Will do Wink


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  [Release]Dark Infanity Snoopy 8 10,809 Sep 23, 2010, 06:38 PM
Last Post: Wabbit
Big Grin Darkness [Release] 1st Theme 88power88 6 8,452 Aug 28, 2010, 07:02 PM
Last Post: elusiveDEVIANT
  [Release] ViTaL Elite Dash 4 6,308 Aug 25, 2010, 09:19 PM
Last Post: tprice
  [Release]conBlack elusiveDEVIANT 5 6,856 Aug 21, 2010, 06:13 PM
Last Post: elusiveDEVIANT
  [Release] Elite Theme Elite Dash 62 45,511 Aug 18, 2010, 03:45 PM
Last Post: Floflobel

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)