REGISTER or LOGIN to have the annoying ads removed.
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stars!
#1
Yo! When you post on my forum.... there is no stars!?

Just some anoying ***** Can anyone help me with this problem?

Picture
[Image: jubo09.jpg]

I tried replace it and stuff....
and when i copy the picture adress it just saying.... File is invaild

http://gamexe.host56.com/images/star.gif

Can anyone help me with this?
Another star? or what?
Reply
#2
That happens some times when the stars are not loading.
The file is working, it's your internet
Reply
#3
kk? when you click the link i posted, Can you see the star?

and how do i fix it?

EDIT: My members can see the stars but how can i?
Reply
#4
(May 22, 2010, 04:06 PM)scotty Wrote: kk? when you click the link i posted, Can you see the star?

and how do i fix it?

EDIT: My members can see the stars but how can i?

Yes I can see the stars.
I don't know how you can fix it, as I said ~ it's something wrong with your internet.
Try Right Clicking > Reload Picture / Get Picture
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Stars Wadder 1 831 Oct 10, 2012, 03:45 PM
Last Post: Dolan
  How to make the stars better? Neil Patrick Harris 0 652 Feb 20, 2012, 03:30 AM
Last Post: Neil Patrick Harris
  Stars passing through my usernames? Volenar 2 1,063 Jan 22, 2011, 12:02 PM
Last Post: Oliver Evans
Question Rating Stars still default :( Oliver Evans 0 936 Oct 03, 2010, 06:58 PM
Last Post: Oliver Evans
  User stars function. Mark Topper 6 2,656 Jun 22, 2010, 04:09 PM
Last Post: Mark Topper

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)