REGISTER or LOGIN to have the annoying ads removed.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Awards In Vertical Postbit
#1
Hey guys, i guess theirs a little bug with the my awards when running in internet explorer and using a vertical post bit. What happens is the awards keep on going in the single row and do not get cut off and forced into a new row like they do in firefox. Is there a fix for this?

Heres a example:
[Image: bugfv.png]

Thank you in advance.
[Image: mybbsig.php]
[Image: mybbsig.php]

#2
Just asked the same in the topic of plugin, see:
http://www.mybbcentral.com/thread-1782-p...l#pid34089
#3
Are they even supposed to do that?
Smile
#4
yes, in firefox it works fine just not in internet explorer.
[Image: mybbsig.php]
[Image: mybbsig.php]

#5
(Jul 03, 2010, 10:45 AM)3KB Wrote: yes, in firefox it works fine just not in internet explorer.

Thats the reason i hate IE...
#6
(Jul 03, 2010, 01:08 PM)Fusious Wrote: Beast. Love this plug-in. Nice job.

This is a bug.... not a plugin.
#7
Actually it would be nicer having it like that, than the current position IMO.
#8
Doesn't make seance to me? :S
#9
It is working fine for me. Try to update your internet explorer?
#10
Try making the span into a div in the postbit functions of the plugin.


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  My Awards issue... Galaxy 3 4,773 Sep 09, 2010, 06:44 PM
Last Post: Kaleb
  My Awards 1.3 labrocca 674 391,815 Sep 07, 2010, 11:21 AM
Last Post: articman
  My Tweets (Twitter in profile and postbit) labrocca 49 28,622 Jun 27, 2010, 07:38 PM
Last Post: labrocca
  Awards Systen - Recoking? iymovies 2 3,404 Dec 12, 2009, 06:01 PM
Last Post: labrocca
  Awards Xenocide 4 4,209 Nov 12, 2009, 01:08 PM
Last Post: MattR

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)