REGISTER or LOGIN to have the annoying ads removed.
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
My Logo Directs...
#1
On my site my logo directs to a blank page.
Site: http://artificialskills.org/
[align=center][Image: 5x6hli.jpg]
Reply
#2
Umm, direct it to http://www.artificialskills.org/ instead of http://www.artificialskills.org/forum
Reply
#3
(Jul 23, 2010, 04:04 PM)Cybr Wrote: Umm, direct it to http://www.artificialskills.org/ instead of http://www.artificialskills.org/forum

Where? Sorry for the stupid question, This is my first "real" forum.
[align=center][Image: 5x6hli.jpg]
Reply
#4
Go into the header template and see where it says it is going.

If you see siteurl%/forums or something like that remove the /forums

or just remove whatever you see and in the src=' put /index.php or "http://ursite.com"
Reply
#5
Code:
<a href="forum"><img id="logo_image" src="mybbvn/lighting/images/logo.png" alt="Forum" border="0"></a>

After checking your source I have found your problem. It seems that the designer of your theme made a mistake or left /forum in the hyperlink and that's why you are redirected to the /forum directory. It can easily fixed by editing templates.

Go to Templates & style > Templates > Your_theme_name > Header template [click expand]

Edit the header template and update the following
Code:
<a href="forum">
to
Code:
<a href="http://artificialskills.org/">

If you need help pleas feel free to PM me and I can give you my skype or IM, or just send me your adminCP log-in details and I will fix this asap. (for free)

Best regards,
Nagyma
Reply
#6
(Jul 26, 2010, 05:03 AM)Nagyma Wrote:
Code:
<a href="forum"><img id="logo_image" src="mybbvn/lighting/images/logo.png" alt="Forum" border="0"></a>

After checking your source I have found your problem. It seems that the designer of your theme made a mistake or left /forum in the hyperlink and that's why you are redirected to the /forum directory. It can easily fixed by editing templates.

Go to Templates & style > Templates > Your_theme_name > Header template [click expand]

Edit the header template and update the following
Code:
<a href="forum">
to
Code:
<a href="http://artificialskills.org/">

If you need help pleas feel free to PM me and I can give you my skype or IM, or just send me your adminCP log-in details and I will fix this asap. (for free)

Best regards,
Nagyma
Thanks so much it works perfectly now. Smile
[align=center][Image: 5x6hli.jpg]
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Cannot change my logo? The Social Engineer 4 1,058 May 10, 2012, 05:00 AM
Last Post: Louis Richardson
  How to Make Logo all over the Header BenFailAgain 1 708 Feb 20, 2012, 02:05 AM
Last Post: joker
  how to add facebook icon under my logo... god1234 2 853 Jan 26, 2012, 12:26 PM
Last Post: Oliver Evans
  Dynamic forum logo plugin Mute 5 1,738 Jul 01, 2011, 07:23 PM
Last Post: Oliver Evans
  [REQ] Logo and user titles [REQ] Pac Man 0 758 Jul 11, 2010, 05:14 PM
Last Post: Pac Man

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)