REGISTER or LOGIN to have the annoying ads removed.
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reputation Bug
#1
Hello, I am having a little problem with reputation on my forum. It will not allow and neutral or positive rep. Yes, I know that I have to enable them in the reputation setting but see... What the problem is, is there is no settings for enabling positive and neutral. There is only an option for negative. If anyone could PLEASE help me with this problem, I would be so happy.

Thanks,
ExaByte
Reply
#2
Youd have to make the changed your self.
Do you want to make use of the reputation feature at all?
Reply
#3
(Mar 22, 2012, 07:07 PM)BleepyEvans Wrote: Youd have to make the changed your self.
Do you want to make use of the reputation feature at all?
Yes, I do want to use it. How do I change it myself?
Reply
#4
I still need help with this. I will PM BleepyEvans when I get 10 posts.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  TabbedMenu, bug wtf . swan524 10 3,882 Apr 13, 2014, 07:32 PM
Last Post: Ace700
  [Bug?] Thread subscription icon bug P!zza 0 608 Mar 10, 2013, 12:35 AM
Last Post: P!zza
Wink About Reputation System SunDi3yansyah 4 2,372 Mar 07, 2013, 12:25 AM
Last Post: SunDi3yansyah
Exclamation reputation button help king tharindu 1 1,291 Jan 21, 2013, 01:57 AM
Last Post: Chocothunda
  Bug with IP grabber IFuckedYourMom 0 600 Dec 12, 2012, 10:33 PM
Last Post: IFuckedYourMom

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)