REGISTER or LOGIN to have the annoying ads removed.
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
forum/myawards.php not showing?
#1
http://gyazo.com/dde0166aa48b518e6ea9f270defe9f86

The page does not exist. I tried uninstalling and reinstalling, still didnt work.

Any help appreciated.


Edit: I changed the directory name of my admin directory. Maybe that affected it?
Reply
#2
No, it's suppose to be forum.com/awards.php
Reply
#3
site is down or I could try and help
Reply
#4
It's suppose to be forum.com/myawards.php and if it still doesn't work, then the url is right but you need to CHMOD the myawards.php to 644 I believe which is on your root.
Reply
#5
(Aug 01, 2012, 03:47 PM)joker Wrote: It's suppose to be forum.com/myawards.php and if it still doesn't work, then the url is right but you need to CHMOD the myawards.php to 644 I believe which is on your root.

Thank you very much.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  MyAwards on vBulletin Tate 4 1,680 Dec 02, 2017, 08:53 PM
Last Post: Desy83
Exclamation bans.php Plugin? Salsut 14 8,923 Jul 03, 2017, 08:15 PM
Last Post: Farrahs
  [Solved]Smilies not showing when posting Riverthief 7 4,878 Nov 27, 2016, 09:48 AM
Last Post: next438
  MyAwards SQL error when clicking "Activate" in Plugins Gh0st 1 1,318 Feb 11, 2016, 03:26 PM
Last Post: Gh0st
  MyBB MyAwards Error Red™ 3 2,940 Oct 31, 2014, 06:23 PM
Last Post: Nasyr

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)